A LoBo Építész Stúdió építészeti és belsőépítészeti tervezéssel, valamint tanácsadással foglalkozó építésziroda. Irodánk pécsi székhelyű, azonban Budapesten működő tervezői csapat vagyunk; több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal. Az alapító, Dr. Lőke Ferenc és felesége, Borka Andrea szakmai irányításával számos építészeti projekt valósult meg az elmúlt években.

A szakma iránt végletekig elkötelezett tervezői gárda az adott feladatoknak megfelelően a főállású munkatársak mellett a Pécsett kialakult összetartó szakmai és baráti társaságból, illetve a folyamatosan csatlakozó magasan kvalifikált kollégákból áll. Tervező munkánk szerteágazó, de mindig igyekszünk figyelni az apró részletekre is, hogy valóban a maximumot tudjuk nyújtani az ügyfeleink számára. Az energiatudatos tervezés és a fenntarthatóság kiemelten fontos számunkra, de emellett az innovációra is nagyfokú figyelmet fordítunk.

Az építészeti stílusoktól függetlenül, mindig a gondosan kidolgozott épületekért munkálkodunk, amely úgy a megrendelőink, mint a mi megelégedésünkre is szolgál.

Építészet